Software Engineer

Werken aan de innovaties van morgen bij een werkweek van vier dagen? Krijg je energie van software, hardware en mechanica? Lees dan snel verder.

Continue reading

Projectmanager

Ben jij er klaar voor om Nederland en de rest van wereld te helpen met innovaties op gebied van tuinbouw automatisering? Kun jij als ervaren Projectmanager projecten leiden op het gebied van duurzaamheid en efficiënte productie? Dan is deze baan jouw volgende uitdaging.

Continue reading

Maintenance Engineer Electrical

Wil jij met volle energie een bijdrage leveren om Nederland warm te houden? Voor een van onze klanten, een internationaal energiebedrijf, zijn wij op zoek naar een ervaren Maintenance Engineer.

Continue reading

Sales Engineer

Ben jij een engineer en heb je een commercieel hart? Voor onze klant Viscon Hatchery Automation zijn wij op zoek naar versterking die met volle energie wil bij dragen aan de ontwikkeling van high tech automatisering bij Broederijen.

Continue reading

Mechanic

Heb jij technische kennis en vind je het leuk om te sleutelen aan diverse machinelijnen? Voor onze klant, Viscon Group, zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en hardwerkende Mechanic.

Continue reading

Service Engineer

Ben jij een service monteur, denk je oplossingsgericht en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, Viscon Group, zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste Service Engineers. Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor de klant.

Continue reading

Servicecoördinator PLC

Heb jij ervaring als technicus en wil je nu service verlenen op afstand? Ben je bekend met PLC-programmering? Wij zijn voor onze klant Viscon Group op zoek naar een enthousiaste servicecoördinator die door eigen ervaring precies weet wat er nodig is bij een melding.

Continue reading

Mechanical Engineer

Ben jij een engineer in hart en nieren en wil je meewerken aan de ontwikkeling van de nieuwste machines? Voor onze klant Viscon Group zijn wij op zoek naar een proactieve Mechanical Engineer.

Continue reading

Junior Adviseur Geotechniek

Ben jij toe aan een (eerste) uitdaging waarbij jij zelfstandig aan geotechnische projecten gaat werken? Als Junior Adviseur Geotechniek ben je (mede)verantwoordelijk voor de planning en het resultaat. Van het begin tot eind ben je betrokken bij het ontwerp van funderingen voor woningbouw en/ of het ontwerp van diepe bouwputten, adviezen voor leidingen, bouwrijp maken en grondconstructies.

Continue reading

Metroloog Elektrische Meettechniek

Wil jij werken bij één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van metrologie? En wil je samen samen met andere specialisten bij dragen aan onbetwistbare meetresultaten in een hoogwaardig uitgerust laboratorium?

Continue reading