Sales Manager

Om het groeiende team van 360°KAS te versterken zijn wij opzoek naar een Sales Manager. Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het in kaart brengen van potentiële klanten en het genereren van nieuwe kansen op het gebied van analysesystemen, (LNG) bemonsteringssystemen en pilot plants.

Continue reading

Lead Electrical Engineer

Als Lead Engineer Electrical ben jij verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van onze uitdagende projecten op het gebied van energiedistributie in de datacenterbranche. Jij draagt zorg voor de technische oplossing. Je voert het werk gedeeltelijk zelf uit en bent daarnaast verantwoordelijk voor het aansturen van de engineers binnen het projectteam.

Continue reading

Sales Engineer

Als sales engineer is het jouw opdracht om de wensen van de klant te vertalen naar een technisch en commercieel aanbod. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten, software en oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

Continue reading

Project Engineer

Om het groeiende projectteam te versterken is 360°KAS op zoek naar een resultaatgerichte Project Engineer. Als Project Engineer ben je (eind)verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten in een internationale omgeving.

Continue reading

Supply Chain Coördinator

Om het groeiende team van 360°KAS te versterken zijn wij opzoek naar een Supply Chain Coördinator. Als Supply Chain Coördinator draag je de verantwoording dat de juiste goederen op het juiste moment geleverd worden.

Continue reading

Project Manager

Als Project Manager houd je je dagelijks bezig met de complete projectorganisatie van de ontwikkelde en verkochte machines van onze klant. Van order intake tot inbedrijfstelling en zowel bij nationale- als internationale klanten.

Continue reading

Werkvoorbereider

Heb jij kennis van techniek en ben je servicegericht? Voor onze klant, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op transport gebied, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die kansen ziet.

Continue reading

Mechanical Engineer

Ben jij de Mechanical Engineer die we zoeken? Energiek aan de slag met detail engineering, rekenen en berekenen leuk? Ben jij gek van de machinebouw en werk je graag aan toffe, innoverende, projecten? Reageer dan snel!

Continue reading

Manufacturing Engineer

Ben jij klaar voor de uitdaging als Manufacturing Engineer? Je ontwikkelt het hele productieproces, van productontwikkeling tot de efficiënte en kwaliteit van de productiemiddelen.

Continue reading

Electrical Engineer

Als Engineer Elektrotechniek ontwerp en bereken je nieuwe technische installaties. Binnen de randvoorwaarden van de klant vertaal je specifieke eisen en wensen naar een functioneel ontwerp van een toekomstbestendige installatie.

Continue reading