Wetenschappelijk Medewerker (energie)

Wil je werken aan diverse projecten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van meetstandaarden, – methoden en -software? Als wetenschappelijk medewerker lever je een actieve bijdrage aan het meten van energiestromen in de energietransitie.

Continue reading

Metroloog (Kalibratie Engineer)

Wil jij werken bij één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van metrologie? En wil je samen samen met andere specialisten bij dragen aan onbetwistbare meetresultaten in een hoogwaardig uitgerust laboratorium?

Continue reading

Fijn Mechanisch Monteur

Ben jij de fijnmechanisch monteur die zorgt voor een goedwerkend high-tech product in het ziekenhuis? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke precisie specialist die graag met zijn of haar handen werkt.

Continue reading

E&I Engineer

Ter versterking van het team engineers van 360°KAS zijn wij opzoek naar een E&I Engineer. Als E&I Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van elektrische installaties, stroomverdeling en instrumentatiebekabeling van de analysesystemen, bemonsteringssystemen en pilot plants.

Continue reading

Sales Manager

Om het groeiende team van 360°KAS te versterken zijn wij opzoek naar een Sales Manager. Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het in kaart brengen van potentiële klanten en het genereren van nieuwe kansen op het gebied van analysesystemen, (LNG) bemonsteringssystemen en pilot plants.

Continue reading

Lead Electrical Engineer

Als Lead Engineer Electrical ben jij verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van onze uitdagende projecten op het gebied van energiedistributie in de datacenterbranche. Jij draagt zorg voor de technische oplossing. Je voert het werk gedeeltelijk zelf uit en bent daarnaast verantwoordelijk voor het aansturen van de engineers binnen het projectteam.

Continue reading

Sales Engineer

Als sales engineer is het jouw opdracht om de wensen van de klant te vertalen naar een technisch en commercieel aanbod. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten, software en oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

Continue reading

Project Engineer / Project

Om het groeiende projectteam te versterken is 360°KAS op zoek naar een resultaatgerichte Project Engineer. Als Project Engineer ben je (eind)verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten in een internationale omgeving.

Continue reading

Supply Chain Coördinator

Om het groeiende team van 360°KAS te versterken zijn wij opzoek naar een Supply Chain Coördinator. Als Supply Chain Coördinator draag je de verantwoording dat de juiste goederen op het juiste moment geleverd worden.

Continue reading

Project Manager

Als Project Manager houd je je dagelijks bezig met de complete projectorganisatie van de ontwikkelde en verkochte machines van onze klant. Van order intake tot inbedrijfstelling en zowel bij nationale- als internationale klanten.

Continue reading