Wij zijn Nooca, wij dagen je uit om verder te kijken.

Hoogste tijd om verder te kijken.

Om verder te kijken dan je neus lang is en dus kom je bij Nooca. We kijken met je mee. Denken met je mee. Over de volgende stap in jouw carrière, maar nog veel verder dan dat, want the sky is the limit en jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Aansluiten bij ‘onze club’ doe je niet voor even, dit doe je voor langere tijd. We doen sowieso niet aan belachelijk korte projectcontracten met kleine lettertjes. Nooca geeft je direct duidelijkheid met een dienstverband bij Nooca, inclusief eerlijke arbeidsvoorwaarden. Jij excelleert bij onze opdrachtgevers en als het einde van een mooi project in zicht is, vinden we een nieuwe uitdaging voor je. In overleg, afgestemd op de fase van jouw carrière en op jouw wensen en behoeften.

Tussentijds? Hebben we frequent contact, om bij te praten over hoe het echt met jou gaat als mens én in jouw flexibele rol bij de opdrachtgever. Dat bijpraten doen we in een goed gesprek of tijdens een van onze digitale of ‘normale’ gatherings met alle gedetacheerden van Nooca. Ook is er volop ruimte voor het volgen van trainingen, opleidingen en workshops zodat jij nog beter wordt in je vak. 

Wij zijn er voor jou als onze professional:

  • Met persoonlijke en (opr)echte aandacht. Meer dan een verjaardagskaartje dus.
  • Zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Eerlijkheid duurt het langst.
  • Als goede werkgever. Ervaar dat je onderdeel bent van onze club.
  • Met opleidingen, trainingen en workshops. Waar je ook écht iets aan hebt.
  • Met Nooca-collega’s. Die je ook met regelmaat ontmoet. 
Elkaar versterken

Bij Nooca benaderen we elke detachering als een samenwerking: met onze slimme specialisten die oprechte aandacht hebben voor onze opdrachtgevers én topprofessionals. We versterken jou door ons netwerk in te zetten, kennis te delen en altijd maatwerk te leveren. Hierbij kijken we altijd naar de opdrachtgever áchter het personeelsvraagstuk en naar de professional áchter het LinkedIn-profiel. Want alleen mét elkaar behaal je de beste resultaten.

He wij zijn Nooca
  • Bakken ervaring. Geen holle frases maar echt advies.
  • Aandacht voor jou. Ook als er even geen opdracht is.
  • Niemand is hetzelfde, geen situatie is gelijk.
  • Stabiel en betrouwbaar. Op ons kun je rekenen.
  • Uitblinker in het snel vinden van flexibele professionals.

En wie ben jij..?

Wij dagen je uit..

.. om verder te kijken. Dan je neus lang is. We kijken (en denken) als detacheringsbureau met je mee en verwelkomen je graag bij onze club.

Om verder te kijken dan je neus lang is en dus kom je bij Nooca. We kijken met je mee. Denken met je mee. Over de volgende stap in jouw carrière, maar nog veel verder dan dat, want the sky is the limit en jouw wensen zijn ons uitgangspunt.