Wij zijn Nooca, een vreemde eend in de wereld van arbeidsmarkt bemiddeling.

Het is en blijft mensen- en maatwerk.

Detachering is er in alle vormen en maten. Maar als je een eigen visie hebt op detachering zoals wij -namelijk dat detachering bovenal mensen- en maatwerk is – dan voel je je soms een vreemde eend in de bijt.

Het Nooca team heeft de afgelopen jaren talloze meters afgelegd in de geweldige wereld van arbeidsmarktbemiddeling. Dat hebben we gedaan in uiteenlopende rollen, van sourcing tot recruitment management. Bij detacheringsbureaus en werkgevers, van groot tot klein en waar vacatures (ver)vullen veelal op de traditionele wijze gebeurt en waarbij het belang van de organisaties soms zwaarder weegt dan het belang van de ultieme match.

Los van elkaar hebben we hierin iedere keer ons eigen pad gevolgd, bijvoorbeeld door slimme technieken in te zetten en te fungeren als een sparringpartner (wat betekent dat we soms ook ‘nee’ verkopen als dat het best passende antwoord is).

Met elkaar zijn we bij Nooca het verlengstuk van zowel onze opdrachtgevers als potentiële medewerkers. Onze werkwijze wordt gewaardeerd door de mensen met wie wij samenwerken, niet in de laatste plaats omdat deze werkwijze succesvol is tijdens het proces en bovenal op de lange termijn. Er is dus veel ruimte voor een ‘vreemde eend in de bijt’ en daarmee voor Nooca. Benieuwd naar onze (andere) werkwijze?

SNA keurmerk
Nooca is in het bezit van het SNA keurmerk en voldoet aan hiermee aan de NEN 4400-1 normering. Het SNA keurmerk kent een breed landelijke draagvlak en is bedoeld voor bedrijven die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. En zo te borgen dat alle partijen zo goed mogelijk beschermd worden.  

 • Altijd op maat. Niemand is hetzelfde, geen situatie is gelijk.
 • Met elkaar. Bij detachering is er sprake van een driehoeksverhouding.
 • Aandacht voor jou. Ook als er even geen opdracht is.
 • Stabiel en betrouwbaar. Op ons kun je rekenen.
 • Uitblinker in het snel vinden van flexibele professionals.
 • Geen genoegen nemen met een zesje. Alleen een 9 is goed genoeg.
 • Geloven in specialismen. Focus is de sleutel van succes.
Elkaar versterken

Bij Nooca benaderen we elke detachering als een samenwerking: met onze slimme specialisten die oprechte aandacht hebben voor onze opdrachtgevers én topprofessionals. We versterken jou door ons netwerk in te zetten, kennis te delen en altijd maatwerk te leveren. Hierbij kijken we altijd naar de opdrachtgever áchter het personeelsvraagstuk en naar de professional áchter het LinkedIn-profiel. Want alleen mét elkaar behaal je de beste resultaten.

He wij zijn Nooca
 • Bakken ervaring. Geen holle frases maar echt advies.
 • Aandacht voor jou. Ook als er even geen opdracht is.
 • Niemand is hetzelfde, geen situatie is gelijk.
 • Stabiel en betrouwbaar. Op ons kun je rekenen.
 • Uitblinker in het snel vinden van flexibele professionals.

En wie ben jij..?

Wij dagen je uit...

…om verder te kijken. Dan je neus lang is. We kijken (en denken) als detacheringsbureau met je mee en verwelkomen je graag bij onze club.

Om verder te kijken dan je neus lang is en dus kom je bij Nooca. We kijken met je mee. Denken met je mee. Over de volgende stap in jouw carrière, maar nog veel verder dan dat, want the sky is the limit en jouw wensen zijn ons uitgangspunt.