Wij zijn Nooca,
wij doen meer
dan detacheren.

Meer dan detacheren.

Bij Nooca zetten we alle extra stappen die nodig zijn om jou de beste maatwerkoplossing te bieden. Als het nodig is zetten we die stappen ook buiten gebaande paden, zolang het ons maar richting de oplossing brengt van jouw wervingsvraagstuk. Dat vraagstuk kan er een zijn binnen een bepaald vakgebied, specifieke periode en/of situatie. Strategisch of praktisch. Wat het ook is, we vinden het antwoord. Wie het ook is, we vinden jouw versterking.

Naast die stap extra, werken we met elkaar samen. Natuurlijk laten we jou het werk niet doen, dat kun je wel aan ons toevertrouwen. Maar we hebben jou wel echt nodig om het beste resultaat te halen. Om onze vragen achter de vraag te beantwoorden bijvoorbeeld en om lekker snel door te schakelen als we je in contact brengen met een potentiële nieuwe medewerker.

Achter de schermen bij Nooca werken we ook samen, en dat is niet (altijd) direct zichtbaar voor jou als opdrachtgever. Wat wel zichtbaar voor jou is, zijn de resultaten die deze samenwerking oplevert. Door slimme technieken en slimme mensen in te zetten kunnen we meestal op hele korte termijn jouw wervingsvraagstuk oplossen. Zo kunnen we je snel voorstellen aan de best passende gedetacheerde(n) of áls we buiten de gebaande paden moeten treden een andere passende oplossing bieden. Of dat nu gaat om een korte of langdurige vervanging, de wens voor tijdelijk extra capaciteit of die extra kennis voor een project.

Wij zijn er voor jou als opdrachtgever:

  • Met maatwerk. Jouw vraag is ons uitgangspunt.
  • Met snelheid. Met slimme technieken én mensen schakelen we snel.
  • Met duidelijkheid en transparantie. Dus ook het lef om ‘nee’ te zeggen.
  • Als strategisch gesprekspartner. Die meedenkt op de inhoud.
Elkaar versterken

Bij Nooca benaderen we elke detachering als een samenwerking: met onze slimme specialisten die oprechte aandacht hebben voor onze opdrachtgevers én topprofessionals. We versterken jou door ons netwerk in te zetten, kennis te delen en altijd maatwerk te leveren. Hierbij kijken we altijd naar de opdrachtgever áchter het personeelsvraagstuk en naar de professional áchter het LinkedIn-profiel. Want alleen mét elkaar behaal je de beste resultaten.

He wij zijn Nooca
  • Bakken ervaring. Geen holle frases maar echt advies.
  • Aandacht voor jou. Ook als er even geen opdracht is.
  • Niemand is hetzelfde, geen situatie is gelijk.
  • Stabiel en betrouwbaar. Op ons kun je rekenen.
  • Uitblinker in het snel vinden van flexibele professionals.

En wie ben jij..?

Wij dagen je uit...

…om verder te kijken. Dan je neus lang is. We kijken (en denken) als detacheringsbureau met je mee en verwelkomen je graag bij onze club.

Om verder te kijken dan je neus lang is en dus kom je bij Nooca. We kijken met je mee. Denken met je mee. Over de volgende stap in jouw carrière, maar nog veel verder dan dat, want the sky is the limit en jouw wensen zijn ons uitgangspunt.